Krista Verstege
Menu

Tijdens de behandeling neemt u plaats in de uiterst comfortabele behandelstoel

Mag ik u begroeten voor een pedicurebehandeling?

Voetverzorging is lekker ontspannend, ook wanneer u geen voetklachten heeft. Ga lekker zitten en kom volledig tot rust. Kies een fijne, professionele behandeling uit het ‘menu’ hieronder. Even tijd voor uzelf!
Door mijn ervaring, bijscholing en het werken met de modernste apparatuur hoeft u zich geen zorgen te maken over deskundigheid, kwaliteit en professionaliteit, dat garandeer ik u. Uiteraard is hygiënisch werken bij mij vanzelfsprekend.

 

Complete voetbehandeling
Tijdens de complete voetbehandeling krijgen uw voeten van hiel tot teen de aandacht die ze verdienen. Uw voeten worden gedesinfecteerd en uw nagels worden geknipt, de nagelomgeving wordt gereinigd en de nageluiteinden worden mooi glad gefreesd. Eventuele ingroeiende nagels worden ook behandeld. Hierna worden likdoorns, overtollig eelt en kloofjes behandeld. Als toetje masseer ik een verzorgende crème in. Het resultaat? Heerlijk verzorgde voeten die gezien mogen worden.
Een deelbehandeling boeken (bijvoorbeeld een likdoorn laten verwijderen of alleen nagels knippen) is ook mogelijk.

 

Voetmassage
Kunt u er na de complete behandeling nog geen genoeg van krijgen? Dan is een aanvullende voetmassage misschien iets voor u. Ik masseer uw voeten maar liefst een kwartier met een heerlijke massagecrème. Dat is écht genieten!

 

Spabehandeling
Echt even tijd voor uzelf? Reserveer dan voor een spabehandeling! U krijgt eerst een complete voetbehandeling, waarbij uw voeten volledig worden verzorgd. Dan is het tijd om te scrubben, dit is een intensieve reiniging van de huid en zorgt ervoor dat uw voeten weer heerlijk zacht zullen aanvoelen. Als ultieme verwennerij is er nog een voetpakking, waarna de voeten warm worden ingepakt. U zit lekker onderuit, terwijl uw voeten alle verzorgende bestanddelen uit de pakking opnemen. Als de voeten weer uitgepakt zijn kan het niet anders….ze jubelen u toe!

 

MAGNETIC-gelpolish

MAGNETIC-gelpolish

Lakken, kiest u gellak of toch reguliere nagellak?
Gellak heeft de uitstraling en eigenschappen van een nagellak, maar de duurzaamheid van een gel. Deze lak wordt uitgehard onder UV-licht, houdt maar liefst 4 weken (vaak langer) zonder scheuren, loslaten, verkleuren of dofheid en is volledig af te weken in slechts 10 minuten. Dit alles zonder schade te veroorzaken aan de nagelplaat. U kunt kiezen uit vele klassieke en moderne kleuren.
Vanzelfsprekend lak ik ook met reguliere nagellakken. Diverse kleuren zijn voorradig in de praktijk. Bent u verknocht aan een bepaalde kleur of een bepaald merk? Brengt u uw eigen lak dan gerust mee.
Reserveren voor het aanbrengen van lak is noodzakelijk, geef uw wens om te lakken daarom door wanneer u een afspraak maakt.